..........
shadow_fix

NLB liftbedrijven

NLB is de brancheorganisatie van de Koninklijke Metaalunie voor merkonafhankelijk full service liftinstallatiebedrijven in Nederland. NLB liftbedrijven ontwikkelen, produceren, installeren, renoveren en onderhouden liften.

NLB liftbedrijven zijn actief op het gebied van personen- en goederenliften, maatwerk- en standaard liften voor utiliteit en woningbouw. De liften worden gebouwd en onderhouden met hoogwaardige materialen en vakkundig personeel. De gebruikte materialen en componenten voldoen aan de strengste normen en branchevoorschriften, waardoor de veiligheid tijdens gebruik en onderhoud wordt gewaarborgd.

Maatwerk

NLB liftbedrijven bieden flexibiliteit in maatvoering, uitvoering en levertijd van liften. Dit leidt tot een optimale afstemming van de montage op de bouwkundige voortgang van het project. Naast standaardliften kunnen geheel volgens klantspecificaties uitgevoerde liftinstallaties worden geleverd.

Servicecontract

Een lift die om welke reden uitvalt of storingen vertoont, leidt tot ongemak. De servicediensten van NLB liftbedrijven zijn er op berekend storingen adequaat te verhelpen. Op het gebied van onderhoud bieden NLB liftbedrijven een 24-uur-service om storingen ter verhelpen. Een servicecontract geeft u de zekerheid dat uw lift regelmatig wordt nagekeken en steeds optimaal functioneert. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de locatie, de ouderdom en de gebruiksintensiteit van uw liftinstallatie. U hebt de keuze uit verschillende door NLB opgestelde onderhoudscontracten die zijn afgestemd op het gebruik en de vereiste servicegraad van uw liftinstallatie van een eenvoudige basisovereenkomst tot een met een uitgebreide onderhoudsovereenkomst.

Servicevoorwaarden

Op serviceovereenkomsten voor liften hanteren liftbedrijven aangesloten bij NLB de algemene servicevoorwaarden van de Nederlandse Lifttechnische Bedrijven (NLB).

Leveringsvoorwaarden

Op het ontwerp, de productie en levering van liften zijn de algemene levering- en betalingsvoorwaarden van toepassing uitgegeven door de branche van Nederlandse Lifttechnische Bedrijven.

Brancheorganisatie

NLB biedt afnemers van liften en lifttechnische diensten de mogelijkheid zich te oriënteren via de digitale ledenzoeker op www.nlb.nl. Liftbedrijven aangesloten bij de brancheorganisatie NLB worden frequent op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen op normalisatie en liftveiligheid. NLB is vertegenwoordigd in de Europese federatie en binnen het Centraal College van Deskundigen Liften. NLB heeft voor liftbedrijven een groot aantal instrumenten en faciliteiten beschikbaar.


 

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam