..........
shadow_fix

Astralift

 

Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring op het gebied van liften zijn wij in staat u geheel te ontzorgen betreffende uw lift. Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

Wij opereren vanuit een 3-tal vestigingen in Nederland en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten. Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw naar preventief- en correctief onderhoud, van reparatie naar modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie. De verantwoording dragen voor de gehele levenscyclus van de lift is onze passie!

Wij willen dan ook graag gezien worden als een liftbedrijf met de kwaliteit en serviceverlening van een multinational maar dan wel met de persoonlijke benadering zoals u dat gewend bent van een klein bedrijf.

Merkafhankelijk / Merkonafhankelijk
Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft. Wij durven te zeggen dat die gedachte al een lange tijd is achterhaald. Door ons netwerk aan toeleveranciers en de gedrevenheid en ervaring van onze medewerkers, zijn wij tot veel in staat. Daarnaast hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

Hiermee benadrukken wij een relatie met onze klanten na te streven op basis van onze serviceverlening (ontzorging) en niet omdat u dat zou moeten met de toepassing van merkafhankelijke producten. Op deze site willen wij u een beeld geven van ons bedrijf en de producten en diensten die wij leveren. Kijk op uw gemak even rond. Wij updaten de site regelmatig met nieuwe informatie en foto’s.

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblij vende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


8 liften met schacht

8 liften met schacht

Liften geplaatst tegen bestaande flats inclusief schachten, turnkey door Astralift ontworpen, geproduceerd en geleverd.

lift - 19 October 2018
Liftonderhoud en Service

Liftonderhoud en Service

In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden een hoeveelheid zaken te worden

lift - 19 October 2018
Corporatie liften

Corporatie liften

Astralift mocht in de regio Rotterdam 6 nieuwe liften plaatsen in drie grote woonflats van 13 etages.

lift - 19 October 2018
Modernisering 10 liften

Modernisering 10 liften

Ombouw 10 liftinstallaties Griekenlandlaan Zoetermeer

lift - 19 October 2018

 

Astralift

Klik hier voor meer info
Prismalaan West 23
2665 Bleiswijk
Tel:
079-3300690

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam