J&B Balkonhekken

J&B Balkonhekken

Edisonstraat 11A, 7601 PS  Almelo

Over ons

Werken vanuit partnerschap, dáár vaart iedereen wel bij!

Advies

Wij zullen u adviseren over de mogelijkheden in de keuze van het hekwerk, het meetwerk, de beste oppervlaktebehandeling en over montage mogelijkheden en onderhoudsgemak. De mogelijkheden die er zijn met de hekwerken zijn enorm, wij zullen u dus bij staan met het maken van de juiste keuzes. Het kan u veel tijd en geld besparen als er van te voren contact is over wat de mogelijkheden zijn. Door bij de start van uw project de tijd te nemen om verwachtingen uit te spreken en voldoende informatie te verzamelen, worden teleurstellingen in het verdere verloop van het proces zoveel mogelijk voorkomen.

J&B denkt met u mee, juist ook over zaken waar u zelf niet zo snel aan denkt. Het gebruik van uw balkon, de bevestiging van het hekwerk of privacyscherm, het effect en aanzicht van uw gevel met de nieuwe hekwerken, etc. Samen met u gaan wij voor een duurzaam resultaat: een product dat tientallen jaren meegaat, geen duur onderhoud nodig heeft en waar u over 10 jaar ook nog steeds trots op bent.

Bouw- en constructietekening en vergunningen

Bij ieder project maken wij, indien gewenst, een schets of tekening om de maatvoering van de hekwerken te bepalen en om u een inzicht te geven over de vorm en afmetingen van de hekwerken. Dit kan uitgebreid worden tijdens een vergunningentraject met aanzichten en, indien noodzakelijk, een artist impression.

Installatie

Na het maken van afspraken met de opdrachtgever zullen wij de hekken binnen de afgesproken tijd leveren en bij u installeren met de beste montage methodes. Tijdens de installatie staan wij garant voor de veiligheid van de klant, de bewoners en het personeel. Gedurende het traject is en blijft één persoon uw aanspreekpunt. Door gebruik te maken van eigen montage ploegen, kunnen wij een gedegen montage garanderen.

Totaalservice

J & B Balkonhekken houdt zelf de verantwoordelijkheid voor het hele traject. Van engineering tot montage, van ontwerphulp tot garantiewerkzaamheden. Door het hele traject te doen nemen wij u de coördinatie en communicatie uit handen en loopt alles via ons bedrijfsbureau. Verder is door het totaalpakket sprake van een kostenoptimalisatie voor het hele project en niet alleen voor een deelproject. Door eigen productie, kunnen wij bovendien een snelle levering realiseren.

Van A tot Z, van begin tot eind, staat J&B samen met u aan het roer, en gaan wij samen voor een mooi en duurzaam resultaat. Een betrokken en transparante aanpak vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, dat is zoals wij partnerschap zien. En daarbij leggen we ook voor onszelf de lat hoog en gaan wij de uitdaging iedere dag met veel plezier weer aan: een tevreden klant is voor ons niet genoeg, wij gaan voor een uiterst tevreden klant!

Veiligheid

Veiligheid is een aspect dat steeds meer aandacht krijgt. Als specialist wil en moet je voldoen aan de strengste normen. Van alle hekwerken maken wij een berekening van de balusters, inclusief de voetplaten. Ook de ankerkracht wordt hierbij meegenomen. Wij kunnen dit op uw verzoek aanleveren voor de goedkeuring van BouwWoningToezicht.

Product

Door eigen productie in Nederland, kunnen wij een snelle levering realiseren. Onze bekwame vakmensen maken in onze fabriek uw hekwerk op maat, geheel naar uw wens. Door te combineren met materialen, bevestigingswijze en kleuren, maken zij een mooi, sterk en duurzaam hekwerk, waar u tientallen jaren probleemloos van kunt gaan genieten. Onze kwalitatief hoogwaardige producten zullen de waarde van uw woning en uw woongenot verhogen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.