Liftservice 2000

Liftservice 2000

Heilarensestraat 31, 5473 RA  Heeswijk Dinther

Over ons

Over Liftservice 2000

Liftservice 2000 is een jonge flexibele onderneming gericht op service, onderhoud, modernisatie en reparaties van verschillende merken en typen liften en/of liftinstallaties. Wij streven er te allen tijde naar de klant optimaal van dienst te zijn, met advies en persoonlijk contact waarbij we kiezen voor een eerlijk en transparant prijsbeleid.

De uitvoering van uw opdrachten gebeurt door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en deskundigheid waarna uiteraard service en garantie een vanzelfsprekendheid zijn en gericht op vertrouwen en een duurzame relatie.

De combinatie van directe en korte communicatielijnen en de vakbekwaamheid van technische medewerkers, zorgt voor een veilige werking en optimale beschikbaarheid voor uw liftinstallatie(s).

Liftservice 2000 is altijd bereikbaar

Onze servicedienst is 24 uur per dag 7 dagen per week persoonlijk bereikbaar voor het aannemen en verhelpen van eventuele liftstoringen. Ook voor advies en het herstellen van (arbo)- keuringspunten tegen scherpe prijzen ben je bij liftservice 2000 aan het juiste adres.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via onze website www.liftservice2000.nl

of stuur ons een e-mail naar info@liftservice2000.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.