..........
shadow_fix

Sommer Schilderwerken B.V.

Sommer Schilderwerken b.v. is al meer dan 65 jaar een begrip in Emmen en omgeving. En daar zijn we reuze trots op. Sommer......... voor zorgeloos onderhoud!

Sommer Schilderwerken

Meer dan zestig jaar actief in onderhoud aan (monumentale) panden, appartementen, gebouwen, kantoren en fabrieken. Daarmee creëerden we vele langdurige relaties in de particuliere en zakelijke sfeer. Bij woningbouwverenigingen, aannemers, de overheid, verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere huizenbezitters.

Onderhoudsabonnement GlansGarant

Beschermen en verfraaien zijn de sleutelwoorden wanneer we een antwoord zoeken op de vraag 'Waarom schilderen?' Smetteloos schilderwerk en een subtiele kleurstelling geven een woon- en werkomgeving cachet. In de praktijk betekent dit dat Sommer Schilderwerken b.v. opdrachtgevers bijstaat met esthetische adviezen en onderhoudsplannen voor de langere termijn.

GlansGarant biedt meerjaren onderhoudsabonnementen van uw appartementencomplex tegen een vaste prijs. Sommer Schilderwerken wil graag uw GlansGarant schilder zijn! Een GlansGarant meerjarig onderhoudsabonnement brengt en houdt uw pand in een perfecte staat van onderhoud geeft financiële spreiding over een tiental jaren biedt garantie.

Het klinkt wellicht raar, maar schilderen is niet de voornaamste bezigheid. Het ontzorgen van uw onderhoudsactiviteiten is de voornaamste drijfveer van Sommer Schilderwerken.

Naast het schilderwerk

Daarom bieden we naast schilderwerk ook activiteiten op andere terreinen zoals:
- wand-/plafondafwerking
- herstel van voegwerk
- herstel van gevelelementen
- gevelreiniging
- hemelwaterafvoer
- glasservice
- dak

Onderhoudsservice met een aanspreekpersoon derhalve.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Daarbij maakt het niet uit of u kies voor eenmalig onderhoud, of voor het GlansGarant onderhoudsabonnement. Sommer Schilderwerken neemt het werk bij u op en maakt een offerte.

Sommer Schilderwerken voor zorgeloos onderhoud!

Goed schilderwerk verlengt de levensduur van uw vastgoed en vermindert de onderhoudskosten. Dat is toch waar het om draait?

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Schilderen

Schilderen

Onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Schilderwerk is een vak. Schilderwerk is een beleving.

gevel - 25 April 2018
Zorgeloos

Zorgeloos

We willen u eigenlijk niet vertellen hoe goed we zijn in schilderwerk. Per slot zijn we al 65 jaar actief en het schilderen zit ons in het bloed.

gevel - 8 May 2017
GlansGarant

GlansGarant

Nooit meer geregel, nooit meer financiële verrassingen.Fraai én zorgeloos wonen.Geld reserveren voor onderhoudskosten,het is nooit een prettig agendapunt.

gevel - 25 April 2018
Resultaatgericht Samen

Resultaatgericht Samen

Resultaatgericht Samenwerken - Uw doelstellingen bepalen het onderhoud.

hulpmiddelen - 8 May 2017
Houtsanering

Houtsanering

Sommer Schilderwerken b.v. is gecertificeerd voor uitvoering conform het Renovaid-systeem, maar wij kunnen ook andere systemen van houtsanering toepassen.

gevel - 25 April 2018
Glas

Glas

Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is een specialiteit van Sommer Schilderwerken. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt.

gevel - 25 April 2018

 

Sommer Schilderwerken B.V.

Klik hier voor meer info
Vasco da Gamastraat 30
7825 VJ EMMEN
Tel:
0591612211

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam