..........
shadow_fix
Home / beheer-bestuur /

Reglementen

Wanneer u binnen uw VvE bepaalde zaken wilt regelen, zult u dit vaak schriftelijk moeten doen. Om er voor te zorgen dat u dit op een juiste wijze doet en er ook mee bereikt wat u voor ogen heeft, kan het handig zijn met standaarddocumenten te werken.

Zo zijn er verschillende voorbeelddocumenten die voor een VvE van belang kunnen zijn.

VvE activeren

Is uw VvE nog slapen en dus niet geactiveerd? Als u dit wilt gaan doen, zijn er een aantal documenten die u hiervoor kunt gebruiken. Hierin vindt u de juiste informatie voor het zelfstandig opstarten van uw VvE. Ook documenten die u kunnen helpen bij de administratie en het beheer van de VvE. Deze documenten kunt hier vinden.

Uitschrijven vergadering

Wanneer u als bestuurder of VvE-lid een vergadering wilt uitschrijven of aanvragen dient dit schriftelijk te gebeuren. Ook hiervoor bestaan voorbeelddocumenten die u de helpende hand kunnen. Op deze pagina vindt u diverse voorbeelden van dergelijke documenten.

Modelreglement

In praktische alle notariële splitsingsakten voor appartementen wordt verwezen naar zogenoemde Modelreglementen. Deze kunnen van diverse jaargangen zijn In uw splitsingsakte staat het jaartal vermeld van het Modelreglement dat van toepassing is op uw VvE. De diverse splitsingsaktes vindt u hier.

Sluit
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam