..........
shadow_fix
Home / beheer-bestuur /

software

Het beheer van een VvE is een complexe taak. Er komt veel specialistische kennis bij kijken. Gelukkig zijn er tools om u als VvE-bestuurder te helpen. Zo zijn er diverse softwarepakketten op de markt die het reilen en zeilen van de VvE eenvoudiger zouden moeten maken.

Zo zou u eenvoudig alles in kaart moeten kunnen brengen.

VvE software

Op dit moment zien we echter dat er zoveel softwarepakketten op de markt zijn dat de keuze er niet altijd eenvoudiger op wordt. Zo zijn er veel aanbieders, nieuwe merken en veel verschillende applicaties. Ook al niet eenvoudig voor een VvE dus om een keuze uit de diverse softwarepakketten te maken.

Welke VvE software?

Hoe kiest u nu de juiste software? Het is verstandig eerst en vooral in kaart te brengen waar het pakket aan moet voldoen. Let hierbij vooral op de vereiste functionaliteiten, de technische kenmerken en de ervaring en kennis van de leverancier. Bekijk verder wat de investering zal zijn en hoe snel u dit terugverdient.

Demonstratie VvE software

Kies een aantal verschillende leveranciers om te laten zien hoe hun applicatie werkt en deze u zal ondersteunen bij uw functionele eisen. Aan de hand hiervan kunt u inzichtelijk krijgen of het pakket ook daadwerkelijk past in uw situatie en welke functionaliteiten er nog eventueel toegevoegd moeten worden.

Zorg er in ieder geval voor dat de software uw VvE daadwerkelijk ondersteunt en dat u er niet nog meer werk door krijgt om de applicatie te begrijpen of draaiende te houden.

Sluit
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam