..........
shadow_fix
Home / Bouwen-verbouwen /

hulpmiddelen

Er zijn diverse manieren om uw appartementengebouw gebruiksvriendelijker te maken. Bijvoorbeeld drempelhulpen, douchebeugels, automatische deuren, verlaagde knoppen in de lift, alarminstallaties en domotica.

Dit komt uw wooncomfort zeker ten goede.

Drempelhulp

Met een drempelhulp kunt u de entree van uw appartementengebouw eenvoudig toegankelijk maken voor een rollator of rolstoel. Erg fijn voor bewoners die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn. Een drempelhulp is eenvoudig te realiseren voor uw VvE.

Automatische deuren

Automatische deuren zien we steeds vaker in een appartementengebouw. Dit biedt veel voordelen: hygiënischer, gemakkelijk, comfortabel en het is gebruiksvriendelijk. De automatische deuren zorgen ervoor dat de appartement probleemloos gebruikt kunnen worden door bewoners, bezoekers, ouderen en mindervaliden.

Toegangsysteem

Met het oog op de persoonlijke veiligheid van de bewoners binnen de VvE komen er steeds meer innovatieve intercomsystemen op de markt. Zo zijn er tegenwoordig systemen waarbij de eigenaar op zijn of haar smartphone gebeld wordt, zodra iemand aanbelt. Via de mobiele telefoon kan vervolgens de deur geopend worden, of kan men instructies doorgegeven aan een bezorger.

Domotica

Het woord 'domotica' is een samentrekking van 'domus' (huis) en een gedeelte van 'elektronica'. We zien domotica steeds meer opzetten. Deze ontwikkelingen stellen hoge eisen aan de voorzieningen in uw woning. Slechts een telefoonaansluiting en een paar eenvoudige stopcontacten volstaan simpelweg niet meer. Met domotica bent u verzekerd van een effciënte afstemming door een centrale aansturing van uw verwarming, ventilatie, verlichting, elektrische apparatuur als computer, televisie en audioapparatuur, zonwering en beveiliging.

Sluit
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam