Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Vraag van de VvE

Een mede-bewoner gaat verbouwen

 
 

Veilig werken op groendaken

Een groendak heeft regelmatig onderhoud nodig, en de VvE is verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden op hoogte. Hoe zorgt de VvE dat dit veilig kan gebeuren?

Ontdek het hier
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd & overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Goed verzekerd?

Zijn de belangrijkste risico’s voor uw VvE verzekerd? Gun uw VvE een specialist en ontdek de mogelijkheden van maatwerk voor uw VvE.

Lees meer
 
 

Hét deurintercom-systeem met gratis software

Bent u op zoek naar een rendabel en eenvoudig te bedienen deurintercom systeem voor uw complex? Dan heeft Paxton voor u de oplossing!

Kijk snel verder voor meer informatie
 
 

Slimme ledverlichting

VvE-beheerders zoeken altijd naar de juiste balans tussen tevreden bewoners en efficiënt beheer. Slimme ledverlichting zorgt dat de balans positief uitvalt.

Dat heeft te maken met 3 voordelen
 
 

LiftAssist: compleet liftbeheer

LiftAssist is een complete dienst met drie pijlers: dagelijks beheer, technisch beheer en communicatie. Het onderhoudscontract sluit u rechtstreeks met de installateur af.

Zo werkt het
 
 
CONTACT l OVERZICHT