Gratis checklist controle reservefonds groot onderhoud
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE-vraag

Benoemen kascommissie verplicht?

 
 

Checklist controle kascommissie

Voor de controle van het boekjaar 2021 geldt deze checklist voor alle VvE’s. De checklist is onderdeel van de complete serie checklists voor de controle door de kascommissie, zoals opgenomen in de Kascommissiegids voor VvE’s.

Bekijk de checklist hier gratis
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Camera: sensor van de toekomst

Video wordt een steeds belangrijker onderdeel van vastgoedbeheer. Niet alleen voor bewaking, maar ook als toegevoegde waarde en verdieping van alle andere sensoren in een smart building.

Ontdek er alles over
 
 

Last van lekkages?

Heeft u in deze regenachtige tijden last van lekkages? Heeft u er wel eens aan gedacht om jaarlijks uw daken te laten onderhouden. Op deze wijze bent u vervelende lekkages voor en heeft u altijd een inzicht in de kwaliteit van uw dak.

Lees er meer over
 
 

Appartementen onderhouden

Als appartementseigenaren bent u gezamenlijk verantwoordelijk voor dakonderhoud, het veilig en antislip maken van een balkon- of galerijvloer of het behandelen van de hellingbaan bij de parkeergarage.

Triflex biedt duurzame oplossingen
 
 

3 miljoenste ILOQ sleutel

De 3 miljoenste ILOQ sleutel ter wereld is in Amsterdam uitgegeven. Dit project is zonder batterijen en zonder bekabeling opgeleverd.

Lees meer
 
 
CONTACT l OVERZICHT