Maar het verduurzamingsproces kan doorgaan!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE-vraag

Klacht over het bestuur - en nu?

 
 

Subsidie energiebesparing eigen huis VvE's gesloten

Bij hervatting van de regeling is het wél mogelijk de subsidie voor het advies (D)MJOP + MWA (EPA) documenten inclusief de begeleiding van het proces met terugwerkende kracht in te dienen.

Zo staat uw VvE vooraan bij een nieuwe aanvraag
 
 

Appartementsrecht

BVD advocaten staat een VvE of een appartementseigenaar graag terzijde, zowel bij de totstandkoming van reglementen en afspraken als bij het beslechten van eventuele geschillen.

Lees meer
 
 

Genieten in weer en wind

Geen last meer van de weersinvloeden of verkeers- en omgevingslawaai. Juist in de wintermaanden biedt balkonbeglazing extra comfort. Metalura biedt verschillende typen.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Overstappen op led

Weer een lamp stuk: bewoners van appartementen kunnen er haast over dromen. In de parkeergarage knippert een lamp en op de 3e etage doet die ene lamp het al weken niet.

Ledverlichting biedt uitkomst
 
 

Rubber Grip

Nieuwe dimensie in antislipvloeren! Buiten het feit dat Rubber Grip zorgt voor een hoge antislip-waarde en hiermee uitglijden voorkomt, heeft Rubber Grip nog vele andere voordelen.

Ontdek ze allemaal
 
 

Olympiakwartier

Aan de Palmpolstraat in Almere bouwt Friso BV aan een complex met veertig appartementen. Het gebouw, naar een ontwerp van Dittmar Architecten uit Amsterdam, bestaat uit vijf woonlagen.

Meer over dit project
 
 
CONTACT l OVERZICHT