Onderhoudsreserve en dotatie reservefonds
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE-vraag

Schade door asbest: wie is aansprakelijk?

 
 

Efficiënter verbruik radiatorverwarming

Nieuwe regelgeving zorgt voor efficiënter energieverbruik bij radiatorverwarming. Ontdek aan welke regels u dient te voldoen bij vervanging en/of plaatsing radiatoren en cv-ketel.

Bekijk de voorlichtingsvideo
 
 

Een nieuwe glazen deur nodig?

Of een glazen scheidingswand. Bij Fit In Glas kunnen ze bijna alles voor u betekenen op het gebied van glas. Voor uw kantoortuin, terras en/of balkon.

Of gewoon bij uw thuis
 
 

Gezond en veilig ventileren met Oxygen2

Zuivere lucht is belangrijk voor jong en oud. Oxygen2 van Jaga zorgt voor energiezuinige ventilatie in je woning. Het is een kant-en-klare ventilatie-unit, die ook kan worden ingebouwd in een Jaga radiator.

Eén toestel voor verwarming en/of koeling
 
 

Knallen met uw ontwikkeling in 2021?

Hoe zit dat nu precies met het appartementsrecht, de splitsingsaktes en wat zijn actuele ontwikkelingen rondom VvE’s? En hoe zit die meerjarenbegroting en de jaarrekening nu eigenlijk in elkaar?

Ontdek de opleidingen en platforms bij Kjenning
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

PowerLight Box Pro

De PowerLight Box Pro is de nieuwste armatuur van B2B Light voorzien van hoogwaardige componenten, waardoor u standaard 5 jaar volledige garantie krijgt.

Meer informatie
 
 
CONTACT l OVERZICHT