Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

De verhouding tussen de VvE en de beheerder

Veel VvE’s maken gebruik van de diensten van professionele VvE beheerders. En dat is niet gek, als bedacht wordt dat er heel wat komt kijken bij een goed beheer van de vereniging.

 
 

Geluidsoverlast vanuit het trappenhuis en de gang vraagt om de juiste deur

Een deur is maar gewoon een deur tot je last hebt van geluid. Goede geluidsisolatie vanuit de gang en het trappenhuis is van groot belang voor het wooncomfort en daarvoor zijn bijpassende deuren noodzakelijk.

Klik hier voor de adviestabel
 
 

AED huur - vanaf €25,95 per maand

Een AED voor de VVE huur je al vanaf €25,95 per maand, inclusief service, alle onderdelen en verzekering bij AEDCompleet.nl. Heeft u meerdere AED's nodig? Dan kan de prijs met onze stapelkorting dalen tot €23,81 per stuk! Prijzen exclusief 9% BTW

Bekijk de aanbieding
 
 

Ondersteuning bij verduurzamen van VvE's

Steeds meer VvE’s kloppen aan bij hun beheerder met vragen over verduurzaming. Welke maatregelen hebben écht zin? Hoeveel gaat dat kosten en wat levert het op? Hoe lang gaat een verduurzamingstraject duren? En hoe hoog wordt de nieuwe energierekening?

Lees verder
 
 
 
 

De jaarvergadering wordt weer voorbereid

Bestel nu de kascommissiegids 2023 als ondersteuning voor de kascommissie van de VvE

Bestel snel
 
 

Branchevereniging VvE Professionals

Waar VvE beheerders elkaar vinden

Kijk snel
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN