En: wat moet de VvE vergoeden bij schade tijdens onderhoud?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Vermindering energiebelasting: wat als de VvE onterecht aanspraak maakt?

En: wat moet de VvE vergoeden bij schade tijdens onderhoud?

 
 

Vermindering energiebelasting

Sinds 2015 zijn er wettelijke regels verbonden aan de vermindering energiebelasting. Wat als de VvE hier onterecht aanspraak op maakt?

Hilde Vink (VvECollectieven) legt het uit
 
 

Weg met kalkaanslag

Kalkaanslag zorgt voor veel kosten en ergenis: u als VvE herkent dit toch ook? Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een vlotter- of mengkraan of hoge (periodieke) onderhoudskosten.

ScaleWatcher lost kalkaanslag definitief op
 
 

Guis Totaalonderhoud

Guis Totaalonderhoud is reeds 33 jaar gespecialiseerd in vastgoedonderhoud- en renovatie van grote- en kleine woon- en bedrijfscomplexen. Zowel preventief, als planmatig onderhoud; afgestemd op de wensen en orderportefeuille van de VvE's.

Lees meer
 

Schade bij onderhoud

Moet de VvE dit vergoeden?

Lees het hier

 

AED voor uw VvE

Een AED, daar red je levens mee! Ook bij u in het gebouw. Uw VvE kan ervoor kiezen om een AED te kopen of te leasen. Leasen kan al voor € 0,60 per dag!

De mogelijkheden bij AEDvoordelig
 
 

Incasseren met ProCollect

ProCollect omvat alle activiteiten van een bedrijf die gericht zijn debitereuren hun facturen te laten betalen. Geautomatiseerd via IDEAL op eigen rekening gestort om de financiële positie van uw bedrijf te versterken.

Zo werkt het
 
 

Onderhoud of reparatie

Elite liften en roltrappen biedt een oplossing op maat voor onderhoud of reparatie aan uw liftinstallatie of roltrap. Maak kennis met onze zorgeloze service tegen scherpe prijzen.

Lees meer
 
 
CONTACT l OVERZICHT