Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Camera ophangen bij uw appartement

Dat mag als u zich aan een aantal zaken regels houdt.

 
 

Het juiste verzekerd bedrag

In een zogenaamde gebouwverzekering is een verzekerd bedrag opgenomen wat van belang is voor de hoogte van een schade-uitkering ingeval van schade. Hoe bepaal je als VvE nu de juiste hoogte van een verzekerd bedrag?

Zo doet u dat
 
 

Juridische partner voor VvE’s

VvE’s zien het soms als een hele stap om een advocaat in te schakelen. ‘Wat ons betreft niet nodig’, aldus Cornelis Klepper en Bertjan Agteresch, beiden advocaat bij BVD advocaten. ‘Wij sparren graag’.

Ontdek hun werkwijze
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 
 
 

EB&A VvE management

Bestuurswerk is zeer nuttig en nodig, maar bovenal belangrijk om aan de wet te voldoen. Zeker omdat na 1 juli 2021 sprake is van hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat.

Lees verder
 
 

Een zee van licht en ruimte

Creëer met balkonbeglazing meer licht en meer ruimte. Vergroot met de slimme glassystemen van Metalura uw leefruimte en geniet elke dag van het buitenleven.

Balkonbeglazing van Metalura
 
 

Corporatie Thius kiest voor iLOQ

Case: Woningcorporatie Thius kiest voor het duurzame digitale sluitsysteem van iLOQ. Na het vorig jaar samengaan van de woningbouwverenigingen van gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Tiel, is er een nieuwbouw appartementencomplex gebouwd.

Lees meer
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN