Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Camera ophangen

In het gebouw

 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 

Balkonbeglazing beschermt balkons

Het verlagen van de luchtvochtigheid en verhogen van de temperatuur op het balkon als gevolg van balkonbeglazing spelen een positieve rol.

Geen betonrot meer
 
 

Parkeren: volledig SMART, snel & veilig

EFAFLEX introduceert het meest complete VvE pakket voor uw stallings-/parkeergarage. Vraag nu de scherpste prijs aan of reserveer een gratis demo!

Ga nu ook voor snel en veilig
 
 

Altijd veilig

Met Beveiligd Nederland heeft uw VvE dé oplossing om uzelf en uw gebouw te beschermen tegen inbraak, brand of overval. Een geruststellende gedachte dat er iemand op uw eigendommen let!

Ontdek de mogelijkheden
 
 

EB&A VvE management

Bestuurswerk is zeer nuttig en nodig, maar bovenal belangrijk om aan de wet te voldoen. Zeker omdat na 1 juli 2021 sprake is van hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat.

Lees verder
 
 

3-puntssluiting laten installeren

Het montageteam van Veiligheids-Sloten.nl staat voor u klaar om in bestaande deursituaties een meerpuntssluiting te frezen. Het gemak van bediening met 1 sleutel en de veiligheid van vergrendeling op 3 punten.

Bekijk de mogelijkheden
 
 
CONTACT l OVERZICHT