..........
shadow_fix

Dakterrassen en balkons met de beste materialen

Het inrichten van een balkon of dakterras tot een mooie buitenruimte kan dan een hele opgave zijn. Want u ziet er tegenop dat een houten vlonder groen en glad wordt. U wilt geen wiebelende betontegels op rubbers. Gelukkig kunt u nu kennismaken met de nieuwste materialen en technieken, waarmee Exclusieve Dakterrassen werkt. Ontdek de voordelen!

Nooit meer een groen en glad dakterras
Stelt u zich eens voor: een onderhoudsarme, stabiele en comfortable vloer op uw dakterras of balkon. Nooit meer een groen en glad terras, maar een luxe uitstraling waar u dagelijks van geniet. Het is mogelijk! Exclusieve Dakterrassen realiseert voor u een maatwerkoplossing, waardoor het genieten kan beginnen! Met de beste techniek en de mooiste materialen toveren wij uw balkon of dakterras om in een exclusief en onderhoudsarm resultaat.

  • Van rommelig naar strak
  • Van onderhoudsgevoelig naar onderhoudsvrij
  • Van wiebelend naar stabiel
  • Van hoge afstap naar vlakke doorgang
  • Van gevaarlijk naar veilig

 
Specialisten voor aanleg dakterras
Wij werken met hoogwaardige materialen en een uniek systeem. En misschien wel het belangrijkste: onze vakmensen hebben de juiste kennis en kunde om voor u een exclusief terras aan te leggen. Pure specialisten, die hun vak verstaan en er alles aan doen om een stabiele, strakke en luxe vloer op uw balkon of dakterras aan te leggen.


Uw dakterras in 5 stappen - bekijk onze werkwijze


Keramiek, composiet of hout

Het aanleggen van een balkonvloer of dakterras kan met verschillende materialen. Keramische tegels, planken van composiet of houten vlonders zijn de materialen waarmee wij werken. Keramiek, composiet en hout hebben hun eigen kenmerken, waardoor u altijd kunt kiezen voor materiaal dat bij uw wensen past.


Lees alles over de materialen


Aanleg balkons en dakterrassen met systeem van dragers
U kunt het wel: wiebelende betontegels direct op het dakleer of op de harde ondergrond... Dankzij ons draagsysteem voor keramische tegels is dit voor u verleden tijd! Uw balkonvloer of dakterras wordt een stabiel, strak en kaarsrecht geheel: comfortabel, veilig en een lust voor het oog. Met de dragers is de vloer op elke gewenste hoogte te brengen. Dit biedt heel veel voordelen!

 

Ontdek de voordelen die dit systeem biedt!


Uw balkon of dakterras compleet maken
Naast een strakke vloer op uw balkon of dakterras, zorgt Exclusieve Dakterrassen voor een compleet resultaat. U kunt bij ons kiezen uit de mooiste bloembakken, de fraaiste balkonhekken en sfeervolle verlichting. Zo creëert u een plek waar u tot rust komt en geniet van het buitenleven!

 

Lees verder over extra's die u kunt kiezen
 


Inspiratie & deskundig advies

Een vloer op uw balkon of dakterras aanleggen vraagt om advies van specialisten die weten waar ze over praten. U heeft ongetwijfeld vragen over alle mogelijkheden. Na uw oriëntatie op onze site bent u van harte welkom op onze showlocatie voor kennismaking met onze adviseurs! U bekijkt hier direct onze collectie keramische tegels en composietplanken, bloembakken en verlichting, waarmee uw exclusieve dakterras realiteit kan worden!

Lees waarom u onze showlocatie zou bezoeken

  • zie ook:

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam