Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Zonnepanelen-collectief - Appartement & Eigenaar

02 oktober 2017
Lees hier meer over het Appartement & Eigenaar Zonnepanelen-collectief
LEES VERDER

 

AE Duurzaam  Zonnepanelen-collectief

Steeds meer VvE’s willen zonnepanelen. Appartement & Eigenaar vindt dat een goede ontwikkeling en daarom helpen we VvE’s graag. Hoe? Met een nieuw concept: niet investeren, maar wel profiteren!

Appartement & Eigenaar is een groot voorstander van verduurzamen. Die boodschap zal je als VvE niet zijn ontgaan. We pleiten al jaren om te investeren in maatregelen die de energierekening omlaag brengen en ons milieu ontlasten. Maar zelf oproepen dat de ander moet investeren, is makkelijk. We willen als Appartement & Eigenaar ook bijdragen. En dat is precies wat we nu gaan doen. Samen met AE duurzaam en de VvE’s. Lees hier meer.VvE Groenhof II: duurzame renovatie in de praktijk

Appartement & Eigenaar is meer dan een magazine en online platform. Het hecht grote waarde aan het verduurzamen van appartementencomplexen en volgt daarom de ontwikkelingen rondom duurzaamheid op de voet.

Wat opvalt is dat de meeste adviesbureaus en bedrijven op papier met mooie oplossingen komen, die in de praktijk niet blijken te werken, omdat ze niet aansluiten bij de bewoners en het budget, waardoor de gewenste doelstellingen niet behaald zullen worden. De reden voor Appartement & Eigenaar om het anders aan te pakken. Lees hier meer.
Interesse in een nieuw dak mét zonnepanelen - zonder investeringskosten! Vraag hier info aan.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Zonnepanelen-collectief
Niet investeren, maar 100% profiteren voor uw vereniging van eigenaren