..........
shadow_fix

Zonnepanelen-collectief - Appartement & Eigenaar

Lees hier meer over het Appartement & Eigenaar Zonnepanelen-collectief

 

Appartement & Eigenaar Zonnepanelen-collectief

Steeds meer VvE’s willen zonnepanelen. Appartement & Eigenaar vindt dat een goede ontwikkeling en daarom helpen we VvE’s graag. Hoe? Met een nieuw concept: niet investeren, maar wel profiteren!

Appartement & Eigenaar is een groot voorstander van verduurzamen. Die boodschap zal je als VvE niet zijn ontgaan. We pleiten al jaren om te investeren in maatregelen die de energierekening omlaag brengen en ons milieu ontlasten. Maar zelf oproepen dat de ander moet investeren, is makkelijk. We willen als Appartement & Eigenaar ook bijdragen. En dat is precies wat we nu gaan doen. Samen met VvE’s. Lees hier meer.VvE Groenhof II: duurzame renovatie in de praktijk

Appartement & Eigenaar is meer dan een magazine en online platform. Het hecht grote waarde aan het verduurzamen van appartementencomplexen en volgt daarom de ontwikkelingen rondom duurzaamheid op de voet.

Wat opvalt is dat de meeste adviesbureaus en bedrijven op papier met mooie oplossingen komen, die in de praktijk niet blijken te werken, omdat ze niet aansluiten bij de bewoners en het budget, waardoor de gewenste doelstellingen niet behaald zullen worden. De reden voor Appartement & Eigenaar om het anders aan te pakken. Lees hier meer.
Interesse in een nieuw dak mét zonnepanelen - zonder investeringskosten! Vraag hier info aan.

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam