VEILIG DOUCHEN EN BADDEREN

Douchen en badderen wordt weer ontspannend! Als je al eens bent uitgegleden op je natte badkamervloer, dan is die ruimte waar je eens rust en ontspanning vond ineens niet meer zo aangenaam...

Geplaatst door: De Borstelman

Met de antislipmethode van de Gripman kunt u weer veilig douchen en badderen zonder bang te zijn om uit te glijden. Wij kunnen uw huidige tegelvloer namelijk voorzien van een onzichtbaar dunne laag die stroef aanvoelt, zelfs als de vloer nat is. Voor uw badkuip of douchebak heeft de Gripman een speciale antislipbehandeling:  korrelgrip. Deze behandeling is uitermate geschikt voor keramiek of emaille.

Hoe wij te werk gaan in uw badkamer.

Voordat wij uw vloer anti-slip gaan maken wordt deze eerst grondig gereinigd met professionele schoonmaakmiddelen. Dit noemen wij dieptereiniging. Daarna kan de anti-slip vloeistof worden aangebracht. Deze heeft 45 tot 60 minuten inwerktijd nodig waarna de vloer weer wordt gereinigd en alle overtollige vloeistoffen worden verwijderd. Uw gladde vloer is veranderd in een stroeve vloer die u direct weer kunt gebruiken!

Hoe werkt de anti-slip methode?

Bij de antislipmethode van De Gripman wordt met een speciale vloeistof de toplaag van uw gladde tegelvloer voorzien van microscopisch kleine groeven, die je met het blote oog niet kunt zien.  Deze methode kan worden toegepast op zowel nieuwe als bestaande tegelvloeren. Het gewenste effect wordt al na 1 behandeling bereikt. De antislipbehandeling in uw badkamer is kleurloos, reukloos en niet schadelijk voor het milieu.

Onderhoud

Het onderhoud van uw antislip tegelvloer, -douchebak of -badkuip is zeer eenvoudig en kost u geen extra tijd. Eens per maand reinigen met een geschikt ontvettingsmiddel met behulp van een wasborstel is voldoende om het oppervlak schoon en stroef te houden. De Gripman zal u, bij behandeling van uw badkamer, informeren over onderhoud en documentatie daarover achterlaten.Mocht u echter vragen hebben (voor of na de behandeling) dan bent u van harte welkom deze te stellen via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier.

https://degripman.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
De Borstelman

De Borstelman

Reesloot 23 23, 2641 KG  Pijnacker

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.