Onverwoestbare afvalbak FalcoJona

Falco heeft de nieuwe afvalbak FalcoJona in productie genomen. Deze afvalbak is in nauwe samenwerking met IPV Delft ontworpen en voorziet in een strak design en vuurwerkbestendigheid.

Gepubliceerd: 23 januari 2011

Gemaakt in Falco's hoofdvestiging te Vriezenveen, is deze FalcoJona afvalbak een sterk staaltje straatmeubilair.

De FalcoJona heeft naast haar sterk design ook een sterke binnenbak. Deze speciaal uitgevoerde binnenbak is vuurwerkbestendig. Bekijk het filmpje op YouTube hoe de FalcoJona de vuurwerktest met glans doorstaat.
Daarnaast voorkomt het ontwerp dat er afval bovenop de afvalbak wordt gedeponeerd en bevordert het wegwerpen in de daarvoor bestemde opening. De FalcoJona is voorzien van een degelijke sluiting met een trilvast veiligheidslot en driekant-sleutel. Hiermee wordt de deur geopend en kan de binnenbak eruit worden gehaald om te legen. Om het legen te vereenvoudigen is de binnenbak voorzien van twee handvatten. De FalcoJona heeft een inhoud van 50 liter.
Voordelen van de FalcoJona afvalbak:
* Duurzaam
* Vuurwerkbestendig van binnenuit
* Gebruik van kleur(en) door poedercoating
* Variant met flens ( voorkomt onkruid tussen bestrating en staanders)

Materiaal

De FalcoJona is gemaakt van thermisch verzinkt staal; duurzaam door een lange levensduur en is recyclebaar. De omlijsting van de afvalbak kan door een poedercoating, net als de bak, op kleur gebracht worden. U kunt hierbij kiezen uit ruim 190 RAL-kleuren. De FalcoJona wordt geproduceerd op Falco’s hoofdvestiging in Vriezenveen.

Meer informatie: www.falco.nl.

Publicatiedatum: 20 januari 2011

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.