..........
shadow_fix

Houtsanering

Sommer Schilderwerken b.v. is gecertificeerd voor uitvoering conform het Renovaid-systeem, maar wij kunnen ook andere systemen van houtsanering toepassen.

Het werk

We gaan hierbij zeer nauwkeurig te werk volgens een vaststaande procedure. Voordat er geschilderd gaat worden, is het van belang de conditie van de ondergrond grondig te bekijken en de houtvochtigheid te meten.

Samen met u stellen wij, in geval van houtrot, de beste aanpak van houtsanering vast. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, eisen en budget.
Om stagnatie van de schilderwerkzaamheden te voorkomen, hebben wij onze schilders opgeleid kleine houtrot herstelwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zwaar aangetaste onderdelen worden geheel of gedeeltelijk vervangen. Aangetaste plekken en open verbindingen worden uitgefreesd tot op het gezonde hout. Het ontstane grensvlak wordt geïmpregneerd, de open plek gevuld en strak en glad gemoduleerd in de vorm van het bestaande hout. Na de houtrot-reparatie wordt het geheel strak afgeschilderd, bij voorkeur zowel aan de buitenzijde alswel de binnenzijde.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Onderhoud en verleng de levensduur

  gevel

  De juiste kennis van materialen is erg belangrijk voor een lange levensduur van uw ramen en kozijnen. Met goed onderhoud zult u zien dat alles er tiptop uit blijft zien.

 • TimmerSelekt Groep

  entree

  De TimmerSelekt Groep bestaat uit elf timmerfabrieken en een deurenfabrikant die zich samen ten doel hebben gesteld de kwaliteit van hun houten ramen, deuren en kozijnen te optimaliseren.

 • GlansGarant

  gevel

  U bent bestuurder of lid van een VvE? Dan bespaart GlansGarant u veel tijd, discussies en geld.

 • De mogelijkheden van een houten terras

  balkon

  Heb je recent een nieuw appartement gekocht of woon je al een tijdje in een appartement en wil je graag een terras aanleggen?

 • Hout op de vloer

  interieur

  Voor elke ruimte, voor elke smaak; een houten vloer in uw appartement

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam