Houtsanering

Sommer Schilderwerken b.v. is gecertificeerd voor uitvoering conform het Renovaid-systeem, maar wij kunnen ook andere systemen van houtsanering toepassen.
LEES VERDER

Het werk

We gaan hierbij zeer nauwkeurig te werk volgens een vaststaande procedure. Voordat er geschilderd gaat worden, is het van belang de conditie van de ondergrond grondig te bekijken en de houtvochtigheid te meten.

Samen met u stellen wij, in geval van houtrot, de beste aanpak van houtsanering vast. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, eisen en budget.
Om stagnatie van de schilderwerkzaamheden te voorkomen, hebben wij onze schilders opgeleid kleine houtrot herstelwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zwaar aangetaste onderdelen worden geheel of gedeeltelijk vervangen. Aangetaste plekken en open verbindingen worden uitgefreesd tot op het gezonde hout. Het ontstane grensvlak wordt geïmpregneerd, de open plek gevuld en strak en glad gemoduleerd in de vorm van het bestaande hout. Na de houtrot-reparatie wordt het geheel strak afgeschilderd, bij voorkeur zowel aan de buitenzijde alswel de binnenzijde.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van .