Schilderen

Onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Schilderwerk is een vak. Schilderwerk is een beleving.

Geplaatst door:

Schilderwerk

Schilderwerk is dan ook veel meer dan het enkel aanbrengen van verf op de ondergrond. Ook esthetische aspecten spelen vaak een rol. Kleur brengt sfeer en brengt ruimtes tot leven.
Om duurzaam schilderwerk te leveren komt heel wat kijken.
Aan de basis ligt altijd een goed onderhoudsplan en een technisch advies. Natuurlijk kiezen wij hiervoor uitsluitend kwaliteitsprodukten. Die worden vervolgens geheel volgens de hiervoor geldende specificaties verwerkt.
Of het nu gaat om hout, beton, kunststof, baksteen, beplating, aluminium of staal, Sommer Schilderwerken biedt altijd de juiste bescherming.

Wie een opdracht aan ons toevertrouwt, kan ervan op aan:met Sommer.............. komt het goed uit de verf!

Lager btw-tarief:

Per 15 september 2009 is een verruiming van kracht die inhoudt dat woningen ouder dan 2 jaar (na ingebruikname) in aanmerking komen voor de lage btw. Vanaf die datum valt het schilderwerk (arbeid en materiaal) onder het 6%-tarief. Deze regeling is permanent.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.