..........
shadow_fix

Demo gratis VvE Beheer softwarepakket

Donderdag 15 januari van 19:30 uur t/m 20:30 uur geven wij een demo van ons gratis softwarepakket voor VvE beheer.

Het zelf beheren van uw VvE hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door de samenwerking tussen Appartement & Eigenaar en VvEtotaal, is er nu de mogelijkheid voor VvE's die geen beheerder hebben om de basismodule gratis te gebruiken. Er zijn diverse modules mogelijk, afhankelijk van de wensen van de VvE. De basismodule is altijd gratis en de andere module's kunt u als VvE wanneer u wilt een maand kosteloos proberen, zonder verdere verplichtingen.

VvEtotaal is een softwarepakket waarmee VvE's eenvoudig hun financieel, technisch en algemeen beheer uit kunnen voeren. Professionele VvE-beheerders of enthousiaste appartementseigenaren, iedereen kan er mee werken. Voordeel is dat de software 'webbased' is waardoor u geen software op uw pc hoeft te installeren en altijd toegang hebt. Deelnemers aan het Appartement & Eigenaar collectief hebben de keuze uit vier verschillende modules waarbij de basismodule voor alle bij Appartement & Eigenaar aangesloten zelfstandige VvE's gratis is en blijft.

Aanmelden online demo softwarepakket

Donderdag 15 januari a.s. van 19:30 uur t/m 20:30 uur geven wij een demo van ons gratis softwarepakket voor VvE beheer. Interesse? Stuur een mail naar info@appartementeneigenaar.nl o.v.v. Demo Softwarepakket en u ontvangt van ons de inloggegevens.

Meer weten?

Hier leest u meer over het VvEtotaal softwarepakket.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam