..........
shadow_fix

Zoekresultaten: led

 • Besparen dankzij investeren in ledverlichting

  energie

  Verlichting in de gemeenschappelijke ruimten kan een enorme kostenpost zijn, vaak ook omdat deze 24 uur branden. Het goede nieuws is dat deze kosten vrij snel terug te verdienen zijn door over te stappen op ledverlichting.

 • 5 tips voor duurzame verlichting in huis

  verlichting

  Duurzame verlichting voor buiten kennen we allemaal. Vrijwel iedereen die zich enigszins bezighoud met het besparen van energie en een schonere leefomgeving, heeft wel één of meerdere buitenlampen die op zonnecellen werken.

 • Verlicht van hoge energierekening: 62% besparen met dimsensoren en led

  verlichting

  Besparen? De energierekening omlaag? Duik dan eens in de mogelijkheden van ledverlichting, gecombineerd met dimsensoren. Het leverde VvE Residence Hofstede Bosch en Vaart een besparing van maar liefst 62% op!

 • Gratis? Ja, voor niets!

  energie

  Voor niets gaat de zon op, toch zijn er aardig wat initiatieven waar VvE’s gratis hun voordeel mee kunnen doen. Appartement & Eigenaar zet ze op een rijtje!

 • Gezellige retro verlichting voor je appartement

  verlichting

  Retro - een stijl die ontstaan is uit nostalgie naar de jaren ’60. Een stijl ook, die je steeds vaker terugziet in combinatie met andere stijlen zoals de industriële stijl.

 • LED spots; ideaal voor het verlichten van uw appartement

  verlichting

  Bent u eigenaar van een appartement, maar vindt u het nog moeilijk om sfeer te creëren? Of zou u graag een andere sfeer willen voeren zonder al te veel te wijzigen?

 • Hoeveel bespaar je met LED verlichting t.o.v. gloeilampen?

  verlichting

  Een interessante vraag: hoeveel bespaar je eigenlijk met LED-verlichting ten opzichte van de ‘ouderwetse’ gloeilamp? Iedereen weet ondertussen dat een LED-lamp vele malen minder stroom gebruikt dan een gloeilamp.

 • Taken bestuur

  bestuur

  De vergadering van eigenaars is het belangrijkste orgaan van de VvE. In de vergadering komen de eigenaren samen en kunnen besluiten worden genomen over alle VvE-aangelegenheden.

 • Light please

  energie

  Ledverlichting wordt steeds populairder. Ze zijn maar liefst 85% zuiniger dan gloeilampen. Ledlampen zijn niet alleen erg efficiënt met energie, ze hebben ook een erg lange levensduur. Volgens fabrikanten branden ze 35.000 tot 50.000 uur; ze gaan tot vijf

 • Led wint terrein in Nederlandse huishoudens

  energie

  De ledlamp is bezig met een opmars in de Nederlandse huishoudens. De eerste ervaringen met de 2e generatie led geven aan dat de lichtbron een waardige opvolger is van de gloeilamp.

Zoekresultaten bedrijf of dienst: led 12

 

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam