..........
shadow_fix
Home / beheer-bestuur /

beheer

Het goed beheren van een VvE is geen eenvoudige klus. Er gaat veel tijd en moeite mee gepaard. Je ziet dan ook dat steeds meer VvE’s kiezen voor het professioneel laten beheren van de VvE. Vooral wanneer het om een groter appartementengebouw gaat, kan dit erg interessant zijn.

Wat betreft administratief, bestuurlijk en technisch beheer krijgt de VvE dan de juiste ondersteuning. Zeker wanneer u met een slapende VvE te maken heeft, kan het handig zijn om de VvE door middel van een professionele partij opnieuw leven in te blazen.

Administratief beheer VvE

Bij administratief beheer van uw VvE moet u denken aan alle administratieve en financiële zaken. Bijvoorbeeld het beheer van de bankrekening, het innen van de servicekosten, het eventueel beleggen van de reserves en het vervaardigen en bespreken van de jaarstukken. Ook het afhandelen van eventuele schade in of om het appartementengebouw valt hieronder.

Technisch beheer VvE

Een gedegen technisch beheer van het appartementengebouw is essentieel. Het spreekt voor zich dat het voor iedere eigenaar van groot belang is dat het gebouw in goede staat verkeert. Wanneer de VvE kiest voor hulp bij technisch beheer moet u denken aan het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) en het volgen en uitvoeren van deze planning. Zo blijft het appartementengebouw zijn waarde behouden.

Bestuurlijk beheer VvE

Wanneer de VvE het bestuurlijk beheer aan een professionele partij overlaat, zal deze namens de VvE het bestuur voeren. Zo wordt dan de ledenvergadering voorbereid en geleid. Daarnaast zal ook de verslaglegging hiervan uit handen genomen worden. Ook kan de VvE zo advies inwinnen over diverse onderwerpen aangaande het bestuurlijk beheer van de VvE.

Sluit
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam