Betonnen vloeren

Ondergronden met een gladde structuur, zoals beton, komen we overal tegen. Bekende plekken waar betonnen vloeren de standaard zijn, zijn bijvoorbeeld in galerijen van flatgebouwen, een magazijn, buitentrappen of in vrijwel alle parkeergarages.

Geplaatst door: De Borstelman

Echter wanneer een betonnen ondergrond nat wordt, wordt deze spekglad. Een gladde vloer betekent dat de kans op vallen aanzienlijk wordt vergroot. Het gevolg? U of uw bezoekers voelen zich onveilig. Een gevoel wat u wilt voorkomen… En terecht! 

 

De oplossing

De Gripman heeft de oplossing. Wij maken uw ondergrond antislip binnen enkele minuten. Het voordeel van onze unieke methode is dat de griplaag transparant is waardoor het uiterlijk van uw vloer geheel behouden wordt. Dit kan op kleine en grote oppervlakken toegepast worden. Bijkomend voordeel is dat de behandeling de vloer direct bestendig maakt tegen krassen van het oppervlak. Dubbel effectief, dus. 

Werking en onderhoud

De Gripman maakt uw ondergrond antislip door het aanbrengen van een transparante laag. De gripmoleculen hechten zich hierbij op de oppervlakte van de vloer en dit zorgt voor een stroevere laag. Na het aanbrengen van de antislip is uw vloer binnen een uur alweer beloopbaar. 

De laag die we aanbrengen is milieuvriendelijk en antibacterieel, dat wil zeggen dat zich geen bacteriën kunnen hechten aan de ondergrond. Dit zorgt voor ultieme hygiëne en maakt dat de ondergrond gemakkelijk schoon te houden is. 

 

 

Werkwijze

Wanneer u besluit te kiezen voor de antislip oplossing van De Gripman maken we op korte termijn een afspraak met u. Voordat we uw ondergrond behandelen, bepalen we de stroefheid van uw vloer*. Dit doen we na de behandeling nogmaals om het verschil weer te geven.   

Vervolgens reinigen we de ondergrond grondig zodat deze geheel vuil- en vetvrij zijn en brengen we de antislip laag aan. De antislipbehandeling heeft een inwerktijd van 30 tot 60 minuten. Tot slot wordt de vloer nogmaals gereinigd. Na deze reiniging is de vloer direct weer beloopbaar. Er is geen verschil te zien tussen de vloer voor- en na de behandeling, maar u voelt de stroefheid uiteraard wel.

 

*Met onze GMG200 kunnen wij antislipmetingen doen volgens de NEN 7909 norm.

 

Deze oplossing is uitermate geschikt voor een betonnen ondergrond maar werkt ook perfect op keramische tegels of bijvoorbeeld natuurstenen vloeren.

 

Kenmerken

  • Ondergrond direct beloopbaar na behandeling
  • Transparante laag, ofwel een onzichtbaar eindresultaat
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • 5 jaar garantie, vraag naar de voorwaarden

 

Onderhoud

De behandeling tast het originele aspect van de ondergrond nooit aan. Kortom: U heeft dus een veiligere vloer, met hetzelfde uiterlijk. Voor een optimale en langdurige werking, adviseren wij om de behandelde vloer periodiek te reinigen met een zeepvrije ontvetter. Deze middelen kunt u uiteraard bij De Gripman bestellen. Voor grotere oppervlakten kunnen wij deze reiniging ook voor u uit handen nemen. 

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie? Wij geven u graag passend advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op het nummer 06-54366894

https://degripman.nl/contact/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
De Borstelman

De Borstelman

Reesloot 23 23, 2641 KG  Pijnacker

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.