..........
shadow_fix

Jumpax Nature

Ondervloersysteem voor vinyl, linoleum, PVC stroken en tapijt voor zwaarder project gebruik en houten draagvloeren

Jumpax Nature ondervloersysteem

Jumpax® Nature is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in projecten waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld i.v.m. intensief gebruik. Dankzij de zeer stabiele onderlaag biedt Jumpax® Nature uitstekende weerstand aan de voortdurende belasting. Daarnaast is Jumpax® Nature uitermate geschikt voor het egaliseren van een houten draagvloer waar zachte vloer- bedekking zoals bijvoorbeeld PVC gelegd moet worden.

Jumpax® Nature is een dual ondervloersysteem dat bestaat uit een onder- en bovenplaat die door middel van een interactieve lijm met elkaar verbonden wordt. Jumpax® Nature is opgebouwd uit de natuurlijke materialen MDF en softboard en dus volledig milieuvriendelijk.

Jumpax® Nature heeft een hoge warmteweerstand waardoor deze ondervloer de kou uitstekend isoleert. Daarnaast bereikt u een aanzienlijke geluidsreductie met dit ondervloersysteem. 

 

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
  • Zo bezorg je jouw buren geen geluidsoverlast!

    overlast

    Als je gaat verhuizen, komt er ineens van alles op je af. Je moet niet alleen alles in- en uitpakken, de kans is groot dat er in jouw nieuwe appartement ook geklust moet worden.

  • Een stille vloer; minder overlast

    overlast

    Steeds vaker worden hout- en kunststofvloeren in appartementen gelegd. Om overlast te voorkomen is het noodzakelijk om zorg te dragen voor een goede geluidsdemping, aangezien er een geluidsreductie van 10dB naar de onderburen verplicht is.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Unifloor Underlay Systems BV

www.unifloor.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam