Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Kunststof plaatmateriaal

01 februari 2018
Enviroplast kunststof plaatmateriaal heeft de afgelopen jaren diverse rollen vervuld in bouw-, chemie-, infra- en architectonische projecten.
LEES VERDER

Duurzaam, multifunctioneel & buitengewoon praktisch

Enviroplast kunststof plaatmateriaal oplossingen

Enviroplast, onderdeel van Fiberplast BV te Drachten, levert hoogwaardige kunststof oplossingen voor een betaalbare prijs. Qua kunststof moet u hierbij denken aan PE, LDPE, MDPE, HDPE, PP tot aan PVC. Wij kunnen met name veel doen ten aanzien van afmetingen en vormgeving. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden van ons plastic plaatmateriaal. Wij hebben al diverse maatwerk oplossingen geleverd aan bedrijven in de infra-, chemie-, onderhouds- en bouwsector. Over de jaren zijn onze producten al (cosmetisch) toegepast in verschillende grote nieuwbouwprojecten tot aan kleine speeltoestel specials.

 

Kenmerken Enviroplast plaatmateriaal

  • Veel maatwerkmogelijkheden (type kunststof, afmetingen en kleur)
  • Lange levensduur (duurzaamheidsklasse 1)
  • Kan conform NEN-EN-335-1 in GWW projecten worden toegepast
  • Product kwaliteit kan middels diverse onafhankelijke testrapporten worden aangetoond
  • Na gebruik is het materiaal volledig recyclebaar

 

Assortiment Fiberplast plaatmateriaal oplossingen:

 

Fabricage

Ons plaatmateriaal bestaat uit zeer zuiver industrieel kunststofrecyclaat. Dit verklaart de onderscheidende kwaliteit en de lange levensduur van onze producten. Het recyclaat wordt daarna gemengd met diverse additieven en kleurstoffen om een bepaalde hardheid, brandklasse of kleur te realiseren. Bij de tweekleurige platen wordt middels een innovatieve coëxtrusietechniek voorzien van de gewenste kleuren. Deze worden voorzien van een UV stabilisator om de kleurechtheid te behouden en vergrijzing tegen te gaan. Na gebruik kunnen de platen, profielen of palen opnieuw gerecycled worden. Kortom, kunststof plaatmateriaal van Enviroplast, is duurzaam, kleurvast, recyclebaar en in bijna elke vorm te verkrijgen!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van Enviroplast kunststof plaatmateriaal. Fiberplast heeft jaren lange ervaring als het aankomt tot duurzame materialen en oplossingen en denken graag met u mee.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Fiberplast BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES