Gerelateerde suggesties:

LASEROP AUTOMATIC

De LASEROP AUTOMATIC is een vol-automatisch apparaat dat vogels verjaagd met een laserstraal. De automatisch draaiende groene laserstraal irriteert vogels
LEES VERDER

LASEROP AUTOMATIC

De LASEROP AUTOMATIC is een vol-automatisch apparaat dat vogels verjaagd met een laserstraal. De automatisch draaiende groene laserstraal irriteert vogels waardoor zij wegvliegen. Ganzen en eenden reageren direct, ook houtduiven en kraaiachtigen worden verjaagd. Het apparaat is voor professioneel gebruik.

Met een reikwijdte van 800 m (grootste lichtbundel) tot meer dan 2.000 m (kleinste lichtbundel) in het donker verjaagt de LASEROP AUTOMATIC vogels uitstekend. Uiteraard werkt het apparaat ook bij daglicht. De levens-duur van de laserdiode is 5.000 uur. Alle onderdelen zijn CE-gecertificeerd en het apparaat werkt bij -10 tot 45°C.

Met behulp van een tijdklok is de tijd dat het apparaat moet werken instelbaar. Eenmaal ingesteld draait de laserlamp langzaam 5 minuten in een hoek van ongeveer 90-300 graden. Vervolgens gaat de lamp uit en stopt deze met draaien. Na 15 minuten start het apparaat opnieuw gedurende 5 minuten. De snelheid is tussentijds te wijzigen, evenals de hoogte voor fijnafstelling.

De LASEROP AUTOMATIC is een diervriendelijke manier van verjaging. Door de geluidsarme werking heeft de omgeving geen last van het apparaat. Bij gebruikmaking van een accu is ten slotte geen stroomaansluiting nodig.

De draaiende lamp en de softwarebehuizing met stekkeraansluitingen staan op een plateau.

Het apparaat wordt aangesloten op een accu (12 V) of stopcontact (230 V). De accu wordt niet meegeleverd. Een ingebouwd verwarming-selement (voor koude) en ventilator (voor hogere buitentemperaturen) completeren het geheel.

 

Voor meer producten bezoek dan eens onze website

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Frijters Rijsbergen BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen