LASEROP AUTOMATIC

De LASEROP AUTOMATIC is een vol-automatisch apparaat dat vogels verjaagd met een laserstraal. De automatisch draaiende groene laserstraal irriteert vogels

Geplaatst door: Frijters Rijsbergen BV

LASEROP AUTOMATIC

De LASEROP AUTOMATIC is een vol-automatisch apparaat dat vogels verjaagd met een laserstraal. De automatisch draaiende groene laserstraal irriteert vogels waardoor zij wegvliegen. Ganzen en eenden reageren direct, ook houtduiven en kraaiachtigen worden verjaagd. Het apparaat is voor professioneel gebruik.

Met een reikwijdte van 800 m (grootste lichtbundel) tot meer dan 2.000 m (kleinste lichtbundel) in het donker verjaagt de LASEROP AUTOMATIC vogels uitstekend. Uiteraard werkt het apparaat ook bij daglicht. De levens-duur van de laserdiode is 5.000 uur. Alle onderdelen zijn CE-gecertificeerd en het apparaat werkt bij -10 tot 45°C.

Met behulp van een tijdklok is de tijd dat het apparaat moet werken instelbaar. Eenmaal ingesteld draait de laserlamp langzaam 5 minuten in een hoek van ongeveer 90-300 graden. Vervolgens gaat de lamp uit en stopt deze met draaien. Na 15 minuten start het apparaat opnieuw gedurende 5 minuten. De snelheid is tussentijds te wijzigen, evenals de hoogte voor fijnafstelling.

De LASEROP AUTOMATIC is een diervriendelijke manier van verjaging. Door de geluidsarme werking heeft de omgeving geen last van het apparaat. Bij gebruikmaking van een accu is ten slotte geen stroomaansluiting nodig.

De draaiende lamp en de softwarebehuizing met stekkeraansluitingen staan op een plateau.

Het apparaat wordt aangesloten op een accu (12 V) of stopcontact (230 V). De accu wordt niet meegeleverd. Een ingebouwd verwarming-selement (voor koude) en ventilator (voor hogere buitentemperaturen) completeren het geheel.

 

Voor meer producten bezoek dan eens onze website

Bedrijvengids Geplaatst door
Frijters Rijsbergen BV

Frijters Rijsbergen BV

Smokstraat 2, 4891 ZK  Rijsbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.