Gerelateerde suggesties:

Jumpax Top

Jumpax Top Perfect egaliserend ondervloersysteem voor PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt.
LEES VERDER

Jumpax Top

Jumpax® Top is een duaal ondervloersysteem waarmee u in staat bent om iedere ondervloer in een kort tijdsbestek te veranderen in een mooie gladde ondervloer die geschikt is om vloerbedekking op te plaatsen.

Afhankelijk van de toepassing wordt Jumpax® Top altijd gecombineerd met een zwevende onderlaag. Jumpax® Top is een droge egalisatie vorm, snel en gemakkelijk toepasbaar. Dit ondervloersysteem is te gebruiken voor PVC stroken, linoleum, vinyl, tapijt, maar ook geschikt voor een grote variëteit andere vloerbedekkingen.

Met Jumpax® Top bent u in staat om iedere ondervloer in een kort tijdsbestek te veranderen in een mooie gladde ondervloer die geschikt is om vloerbedekking op te plaatsen. Jumpax® Top levert u een flinke tijdsbesparing op, omdat u geen rekening hoeft te houden met droogtijd zoals bij het gebruik van omslachtige en tijdrovende natte egalisatievormen.

Daarnaast biedt Jumpax® Top u een uitstekend resultaat als het gaat om contactgeluid reductie. Jumpax® Top is ook te gebruiken in combinatie met elektrische en traditionele vloerverwarming. De combinatie van Jumpax® Top met Ecopearls® zorgt voor een stabiele ondervloer die geschikt is voor toepassing bij zwaarder projectgebruik.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Unifloor Underlay Systems BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen