Een veilige wandeling tot de voordeur !

Veilig thuiskomen wil iedereen. En daar doen we alles aan. Toch? We kijken goed uit onderweg en rijden ook niet met spekgladde banden rond.

Geplaatst door: Vloer care BV

Accepteren we wel dat we slippend naar de voordeur glijden via glad geworden trappen en gladde galerijen? Nee toch? De anti-slip methode van De Gripman heeft al vele trappen en galerijen slip-vrij gemaakt, tot groot enthousiasme van bewoners. Lelijke valpartijen zijn echt minimaal na de anti-slip behandeling van De Gripman! Bewoners die weer met zekere tred de galerij belopen zijn een prachtig resultaat van ons werk! Daar doen wij het voor!

Je ziet het niet, maar je voelt het wel!

De transparante griplaag van De Gripman is volledig onzichtbaar. Na de behandeling van uw galerij is er optisch dus niets veranderd. Het resultaat is wel direct voelbaar! En u kunt de vloer na behandeling direct weer betreden!

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Vloer care BV

Vloer care BV

Boezemweg 21, 2641 KG  Pijnacker

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.