Gorter tekenwerk

Vanaf heden is het vernieuwde tekenwerk van alle Gorter®-producten in diverse relevante bestandstypen kosteloos beschikbaar op onze website.

Geplaatst door: Gorter Luiken BV

Gebruikt u als architect of ontwerper BIM-modellen in uw ontwerp? Dan hebben wij goed nieuws. Vanaf heden zijn de tekeningen op onze website vernieuwd en ze zijn voor nog meer Gorter producten beschikbaar gemaakt. Wij leveren kosteloos tekeningen in de volgende formaten: REVIT .rfa en .rvt formaat, in Sketchup, in AutoCAD en PDF-formaat.

Gorter BIM-bibliotheek – dakluiken met klimmiddelen. Onze tekeningenbibliotheek is o.a. uitgebreid met de Gorter klimmiddelen, speciale uitvoeringen van vloerluiken en onze explosieluiken. Tevens zijn wij overgegaan naar een nieuwe Autodesk 360 omgeving voor een snelle en eenvoudig 3D-preview.

BENG – een Gorter dakluik voldoet. BENG (Bijna Energie-Neutrale Gebouwen) is op dit moment zeer actueel. De Gorter®-dakluiken voldoen aan de vereiste energieprestaties. Dit komt mede voort uit het gepatenteerd ontwerp ter voorkoming van koudebruggen. Daarnaast beschikken de Dakluiken RHT, RTEP en RHTG als enige over een CE (ETA)- certificering.

Meer informatie? Bekijk de bibliotheek via het menu-item Architecten of download de BIM- en overige tekeningen op het productniveau. Heeft u vragen over onze producten? De verkoopafdeling staat voor u klaar: +31(0)224 219860

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV

Harmenkaag 1, 1741 LA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Luiken BV
Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.