Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Vraag van de VvE

Geluidsoverlast in uw gebouw

 
 

Advieswaarde voor geluid

GND heeft in samenwerking met bureau Peutz een geluidsadviestabel voor deursets opgesteld. Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan 20% van de Nederlanders langdurig geluidhinder ervaart.

Ontdek er meer over
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 

Beveilig uw gebouw met Paxton

Wilt u op een veilige, flexibele en kosteneffectieve manier bepalen wie wanneer toegang heeft tot het complex of een bepaalde ruimte? Dan zijn de toegangscontrole producten van Paxton de oplossing!

Kijk voor meer informatie
 
 

Balkonbeglazing beschermt balkons

Het verlagen van de luchtvochtigheid en verhogen van de temperatuur op het balkon als gevolg van balkonbeglazing spelen een positieve rol.

Geen betonrot meer
 
 

Corporatie Thius kiest voor iLOQ

Case: Woningcorporatie Thius kiest voor het duurzame digitale sluitsysteem van iLOQ. Na het vorig jaar samengaan van de woningbouwverenigingen van gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Tiel, is er een nieuwbouw appartementencomplex gebouwd.

Lees meer
 
 

Lekkage snel gelokaliseerd

Waar een lekkage vandaan komt, is niet altijd snel duidelijk. Polygon heeft speciale opsporingstechnieken in huis om de leklocatie snel te detecteren, zonder onnodig hak- en breekwerk.

Meer informatie over lekdetectie
 
 
CONTACT l OVERZICHT