Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Gebrek aan lift

Wordt niet gemaakt

 
 

Parkeren: volledig SMART, snel & veilig

EFAFLEX introduceert het meest complete VvE pakket voor uw stallings-/parkeergarage. Vraag nu de scherpste prijs aan of reserveer een gratis demo!

Ga nu ook voor snel en veilig
 
 

Paxton toegangscontrole

Wist u dat appartementencomplex Houtmarkt in Breda ook gebruikmaakt van deurintercom en toegangscontrole van Paxton? Wij hebben ze gevraagd naar hun ervaringen.

Lees hier het hele interview
 
 

Vastgoed verduurzamen

Isolatie.com richt zicht op het verduurzamen van vastgoed. Het wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart flink op uw energiekosten en voorkomt geluidoverlast!

Ontdek de mogelijkheden
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd & overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

3-puntssluiting laten installeren

Het montageteam van Veiligheids-Sloten.nl staat voor u klaar om in bestaande deursituaties een meerpuntssluiting te frezen. Het gemak van bediening met 1 sleutel en de veiligheid van vergrendeling op 3 punten.

Bekijk de mogelijkheden
 
 

EB&A VvE management

Bestuurswerk is zeer nuttig en nodig, maar bovenal belangrijk om aan de wet te voldoen. Zeker omdat na 1 juli 2021 sprake is van hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat.

Lees verder
 
 
CONTACT l OVERZICHT