Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Schade door extreem weer

Verzekeringen alleen zijn niet de oplossing voor het beheersbaar houden van schade.

 
 

Vloeibare waterdichting

Vloeibare waterdichtingssystemen zijn hét antwoord voor het naadloos waterdicht maken van tal van constructies zoals daken, balkons of galerijvloeren.

Hoe werkt het?
 
 

Oude vlonder balkon vervangen

De vlonder op dit balkon was groen en glad en was dus aan vervanging toe. Uiteindelijk werd een perfect alternatief gevonden: keramische tegels met een natuurlijke houtlook.

Bekijk dit project
 
 

Storax balkonhekken

Storax ontzorgt uw VVE met het adviseren, leveren en monteren van een compleet programma glashekken en balkonhekken.

Zo werken ze
 
 
 
 

Renovatie betonnen balkons

Bij deze 3 flats is de betonwapening aangetast. Zeker in combinatie met het gewicht van de stenen muurtjes zou dit op termijn gevaarlijke situaties op kunnen leveren.

Besloten is alle balkons te renoveren
 
 

Eenvoudig van tl naar led

Famostar heeft een universele renovatieset ontwikkeld die de overstap van tl- naar led-noodverlichting een stuk makkelijker maakt.

Profiteer direct van alle voordelen
 
 

Snelle vloerrenovatie van galerijen

DIBA Groep heeft bij een appartementcomplex de galerijvloeren gerenoveerd. Door een snel hardend vloersysteem is in korte tijd, zonder overlast voor de bewoners veiligheid en meerwaarde gerealiseerd.

Meer over dit project
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN