Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Onderhoud van het complex

Hoe zit dit juridisch?

 
 

Besparen op een nieuwe lift doet u zo

Met M-Use® van Mitsubishi worden hoogwaardige kwaliteit liften beschikbaar gesteld zonder initiële kosten. Door een vast ‘all inclusive’ bedrag per jaar is gebruik bovendien gegarandeerd.

Ontdek de ervaringen
 
 

Het balkon als energiebron

Balco biedt een balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen: ideaal bij verduurzamingstrajecten van VvE’s en NOM-renovaties.

Zo werkt het
 
 

Galerijophoging

Galerijophoging maakt appartementencomplexen voor iedereen toegankelijk, ongeacht of een bewoner gebruikmaakt van een rolsstoel of rollator.

Lees meer
 
 
 
 

Hulp bij lekkage opsporen

Waar een lekkage vandaan komt, is niet altijd snel duidelijk. Polygon heeft speciale opsporingstechnieken in huis om de leklocatie snel te detecteren, zonder onnodig hak- en breekwerk.

Meer informatie over lekdetectie
 
 

Gratis advies over camera's

Hoeveel camera's moet ik nemen om alles op beeld te krijgen? Welke kwaliteit moet ik nemen? Wat zijn de mogelijkheden in mijn situatie?

Ontdek er meer over
 
 

Quickscan brandveiligheid

Deap Bouwvisie introduceert een Quickscantool voor het controleren van de brandveiligheid in gebouwen. Het moderne inspectiesysteem maakt het controleren van de brandveiligheid eenvoudiger, sneller en betaalbaarder.

Ontdek wat dit inhoudt
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN