Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

VvE Beheerder uitgelicht

‘Beheren doen we samen’ is het motto van NMG VvE Beheer.

 
 

Juridische partner voor VvE’s

"Ik ben beheerder van een VvE met een hoofdsplitsing en ondersplitsingen. Daar heb ik een vraag over." Dagelijks komen dit soort vragen voorbij bij BVD Advocaten.

Meer over hun werkwijze
 
 

Beste prijs-kwaliteitsverhouding bij verzekeringen

Wilt u zeker zijn van de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor de verzekeringen van uw Vereniging van Eigenaren? Neem nu contact op via: 088 8000 920 of mail naar vastgoed@rivez.nl.

Meer over Rivez
 
 

Gorter® RHT-dakluik

Voor een veilige daktoegang. De volledig thermisch gescheiden opstand en deksel hebben een CE-bewezen hoge isolatiewaarde van Uw?0,319W/(m².K). 

Levering: binnen 24 uur!
 
 
 
 

Onderzoek VvE Laadloket

Uit onderzoek van VVE Laadloket blijkt dat 63% van de VvE-leden het een goed idee vindt om de laadinfrastructuur te laten regelen door de VvE. Gebrek aan kennis en toekomstbeeld zorgt echter voor vertraging.

Lees verder
 
 

Zo levert uw energiecontract u geld op

VvECollectieven is gespecialiseerd in het besparen op de vaste lasten van VvE's. Energiecontracten zijn hier, zeker nu, een belangrijk onderdeel van.

Vraag een gratis bespaarcheck aan
 
 

Zonnepanelen én een nieuw dak

Een zonnepanelen-installateur die nauw samenwerkt met een dakdekker. Allicht Electrotechniek en Roofwatcher zagen hier de voordelen wel van in en hebben inmiddels al verschillende VvE's geholpen.

Wij spraken Herman van den Berg van Allicht
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN