Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Nieuwe bewoners

Mag de VvE eisen stellen?

 
 

VvE met (oplaad)ambitie

VvE Bastion in Rotterdam heeft zijn laadambities waargemaakt. Met hulp van VVE Laadloket is een toekomstbestendig laadplan opgesteld, waarbij gekozen is voor de aanleg van een stervormige aansluiting.

Ontdek dit project
 
 

Renovatie appartementencomplex

De appartementencomplexen uit dit project waren verouderd en daardoor niet goed geïsoleerd. Naast het vervangen van de dakisolatie en de dakbedekking is gekozen voor de dakluiken van Staka.

Lees hier waarom
 
 

Het verschil tussen besparen en duurzaam

Bij LED Kompas zijn ze van mening dat het verduurzamen op het gebied van energieverbruik niet veel geld hoeft te kosten.

Dit is hun werkwijze
 
 
 
 

Een goed sluitplan

Een goede toegangscontrole is belangrijk om de toegang tot ruimtes tot in detail te kunnen regelen. Om dit te bereiken heb je een goed sluitplan nodig.

Lees hier tips
 
 

Het energiecontract loopt af - wat nu?

De energieprijzen vliegen de lucht in! Van het aanbod van een nieuw contract word je niet vrolijk. Lightly biedt kansen voor jouw VvE.

Ontdek hoe ze dit doen
 
 

Windschermen op het balkon

Met windschermen voor op het balkon van Metalura maakt u van uw balkon een aangename windvrije plek: transparant en veilig.

Vrij uitzicht en toch aangenaam beschut
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN