Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

We nemen de trap!

In een flat is het trappenhuis de belangrijkste uitweg bij brand. Het is dan ook zaak dat het trappenhuis veilig is en de trap voldoet aan alle regels.

 
 

Gescheiden toegangsbeheer met DOM Tapkey Multi-Tenant

Moderne appartementencomplexen en gebouwen vereisen geavanceerd toegangsbeheer dat zowel flexibel als veilig moet zijn. Met de nieuwe functie van DOM Tapkey krijgen huurders/eigenaren meer autonomie over hun privéruimtes, terwijl beheerders/gebouweigenaren controle behouden over gemeenschappelijke ruimtes. Dit leidt tot een naadloze samenwerking tussen huurders en beheerders.

Lees meer over de Multi-Tenant functie van DOM Tapkey
 
 

Parkeer oplossing voor VvE's

WPS begrijpt de VvE-behoeften voor zorgeloos parkeren. We bieden op maat gemaakte, eenvoudige en effectieve parkeeroplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Ons team adviseert u graag.

Ons team adviseert u graag.
 
 

Bestel uw Kascommissiegids

Bestel nu de kascommissiegids 2023 als ondersteuning voor de kascommissie van de VvE

Bestel nu
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2024 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.