En: waarom is eigenaarsbelang meeverzekeren belangrijk?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Bestuursaansprakelijkheid: zo zit het bij VvE's

En: waarom is eigenaarsbelang meeverzekeren belangrijk?

 
 

Goed verzekerd

In de opstalverzekering van de VvE zal er vanuit worden gegaan dat elk appartement over dezelfde standaardbadkamer en -keuken beschikt. Individuele verbeteringen van appartementen zijn hier niet bij inbegrepen.

Oplossing: eigenaarsbelang meeverzekeren
 
 

Beton verdient onderhoud

Onder meer door veroudering neemt de kwaliteit van beton af met betonschade als gevolg. Om deze schade te herstellen is het belangrijk om de oorzaak eerst vast te stellen.

Balm helpt hierbij
 
 

Recycling van daken

Roof2Road levert circulair asfalt aan gemeentes door recycling van daken van appartementen. Gebruikte bitumen daken van onder andere appartementen worden circulair hergebruikt tot duurzaam asfalt.

Rijdt u straks over uw oude dak?
 

Aansprakelijkheid

Van VvE-bestuurders

Zo zit het

 

Klimaatbewuste toegangscontrole

Dagelijks denken we na over de vraag hoe we minder afval en CO2 kunnen produceren. We kiezen voor minder verpakkingsmateriaal, afvalscheiding, carpoolen en thuiswerken. Gelukkig zijn er klimaatvriendelijke producten op de markt!

Intercomsystemen van Intratone
 
 

Lekke kelder afgedicht

Onbruikbare kelders, geteisterd door vocht en lekkage zijn dure vierkante meters. De vakkundig vochtvrij gemaakte kelder in Voorschoten, maakt een woonfunctie of droge opslag weer mogelijk.

Lees het hele verhaal
 
 

Duurzame energie

Als erkende en duurzame installateur houdt P. Hoekwater B.V. zich dagelijks bezig met duurzame energie. Duurzame energiebronnen en groene stroom zijn steeds belangrijker geworden.

En het is vaak voordeliger
 
 
CONTACT l OVERZICHT