Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

VvE beheer is een vak!

Ervaringen opleiding Professioneel VvE Beheer

 
 

Professioneel VvE-Beheer

De cursus van de Vastgoed Business School biedt een systematische benadering van VvE-beheer. Er komen diverse financiële en bouwkundige begrippen aan bod.

Ontdek de diverse modules
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Gladde betonvloer voorkomen

Wanneer een betonnen ondergrond nat wordt, wordt deze spekglad. Een gladde vloer betekent dat de kans op vallen aanzienlijk wordt vergroot.

Zo voorkomt u dit
 
 
 
 

Met handige renovatieset van tl naar led

Famostar heeft een universele renovatieset ontwikkeld die de overstap van tl- naar led-noodverlichting een stuk makkelijker maakt.

Zo werkt het
 
 

Wie betaalt de kosten van het balkon?

Op 14 april jl. kwam er in het TV-programma ‘Wordt u al geholpen?’ de volgende casus voorbij: ‘Wie moet de kosten van het balkon en het hekwerk betalen en is dit juridisch af te dwingen?’

Lees er meer over
 
 

Inzicht in je lift energieverbruik?

Wat verbruikt een lift aan energie? Maak het inzichtelijk en krijg inzicht in het energieverbruik.

Zo doet u dat
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN