Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Klacht over het bestuur

Wat kan een VvE doen?

 
 

Juridisch advies

Andries is beheerder van een VvE met een hoofdsplitsing en meerdere ondersplitsingen. Het lijkt erop dat hij juridisch advies nodig heeft. Hij zoekt contact met BVD advocaten.

Ontdek het hele verhaal
 
 

18 appartementen in groene omgeving

In 2018 werd de intentieovereenkomst voor de bouw van achttien luxe appartementen in Oosterhout ondertekend.

In juni 2021 is de bouw in volle gang.
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 
 
 

Stap voorwaarts in digitale vergrendeling

De nieuwe mogelijkheden en voordelen die de nieuwe generatie iLOQ S5 eigenaars, beheerders en sleutelhouders van gebouwen biedt, maximaliseren de beveiliging, minimaliseren het beheer en verlagen de levenscycluskosten wat leidt tot fikse besparingen.

Meer weten?
 
 

MAX verstelbare vloerdragers

Robuust, functioneel en eenvoudig in gebruik. Zo zijn de MAX vloerdragers van Envirolift te noemen. Geschikt voor vrijwel alle soorten tegels maar ook houten of composiet terrassen.

Verder lezen
 
 

Met uw dak meer groen

Een groendak zorgt voor groen in de steden. Buiten dat een groendak zorgt voor meer groen, heeft het ook nog eens ontzettend veel voordelen.

Ontdek ze allemaal
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN