En sta versteld van de besparingen die mogelijk zijn!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Laat uw energiecontract doorlichten

VvECollectieven: 'wij hebben voor een VvE € 5000,- op jaarbasis bespaard!'

 
 

Vernieuwde galerijvloer

Door de huidige afwerklaag, die niet uv-bestendig was, vertoonde de galerijvloer van een appartementencomplex aan de Waldenlaan in Amsterdam, hevige verkleuring.

Zo is het opgelost
 
 

De toekomst is nu!

Meer veiligheid en controle maar zonder dat het u meer tijd kost? Intratone verzorgde voor verschillende woningcomplexen voor een volledig draadloos toegangscontrole systeem waar bewoners blij mee zijn.

Ontdek er meer over
 
 

Het voordeel van isolerende deuren

Bij de isolatie van de gevel spelen goed isolerende deuren en deur-kozijncombinaties een belangrijke rol: comfort, lagere energierekening én CO2-reductie.

Lees er meer over
 
 
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Sterke galerijvloer

Een galerijvloer heeft het soms zwaar te verduren, het staat bloot aan verschillende weersomstandigheden, zoals zonlicht, regen en vorst. Factoren als veiligheid en buitenduurzaamheid zijn daarom extra belangrijk.

Lees verder
 
 

Slagboom toegang via smartphone

Hoe handig zou het zijn als u een slagboom op afstand zou kunnen besturen? Met de GSM-module is het mogelijk.

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN