Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Noodverlichting in appartementencomplexen

Is het verplicht? En het onderhoud?

 
 

Zonnepanelen én een nieuw dak

Heeft u al eens aan de combinatie van zonnepanelen én vernieuwing van de dakbedekking gedacht? Dankzij de samenwerking tussen Allicht electrotechniek en Roofwatcher is het nu mogelijk.

Ontdek er meer over
 
 

Draadloze toegangssytemen

Intratone werkt met draadloze systemen en dat is uniek, zo zegt Michael Kennedy, Area Sales Manager bij Intratone Nederland. ‘Onze systemen hoeven alleen bij de deur voeding te hebben en kennen verder geen bedrading die door het gebouw loopt.’

Zo werkt het
 
 

Renovatie twee dakterrassen Zoetermeer

Betontegels van 25 jaar oud, grauw en verweerd, alles vies: redenen voor meneer Rethans om al 2 jaar niet meer buiten te zitten. Het was hoog tijd voor een renovatie van het dakterras!

Bekijk dit project
 
 
 
 

Voegen en dilataties afdichten

Om hevige lekkages te voorkomen, is het van groot belang om voegen zo naadloos mogelijk af te dichten. Het aanbrengen van een gewapende afdichting van voegen en dilataties op balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken biedt hierbij uitkomst.

Lees verder
 
 

Tijdelijke trapliften bij liftstilstand

Noodliften.nl biedt al ruim 12 jaar de beste oplossingen bij liftstilstand. Of uw lift nu buiten werking is door een storing of door planmatig onderhoud, zij hebben voor iedere situatie de juiste noodlift.

Snel én voordelig
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN