Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Achterstallig onderhoud en leeg reservefonds

Moors VvE Beheer vertelt over een bewogen project.

 
 

Betere ventilatie

Monteurs van Ledo hebben bij VvE Zeekoet uit Monster de luchtkanalen/afzuigventielen en raamroosters gereinigd. Maar wat hebben ze gedaan met de energieslurpende afzuigventilatoren?

Bekijk het hier
 
 

Doorbird IP Video Intercom

De installatie en bediening van de DoorBird video intercom gaat geheel via de gratis doorbird App is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Lees er meer over
 
 

Goed sluitplan

Een goede toegangscontrole is belangrijk om de toegang tot ruimtes tot in detail te kunnen regelen. Om dit te bereiken heb je een goed sluitplan nodig.

Ontdek deze tips
 
 
 
 

Dakluik met schaartrap

De wijk Vondelkwartier in Eindhoven is onlangs uitgebreid met twee appartementencomplexen. Staka leverde voor dit project 3 TopAccess luiken met schaartrap.

Ontdek er meer over
 
 

Optrekkend vocht

Vochtproblemen als optrekkend vocht zijn in de regel complex van aard en een expert als Van Lierop inschakelen is noodzakelijk. Omdat iedere situatie anders is verschilt ook de oplossing voor het vochtprobleem per geval.

Meer informatie
 
 

Noodverlichting

Noodverlichting geeft een prettig gevoel in de openbare ruimtes van een appartementsgebouw. Sterker nog, het is in sommige gevallen zelfs verplicht!

Kent u Dommel noodverlichtingsarmatuur al?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN