Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Camera ophangen

Bij uw appartement

 
 

Oude vlonder balkon vervangen

De vlonder op dit balkon was groen en glad. Deze was dus aan vervanging toe. Men vond bij Exclusieve Dakterrassen een perfect alternatief: keramische tegels met een natuurlijke houtlook.

Bekijk dit project
 
 

Duurzaam combinatie

VvE Sloterweg uit Badhoevedorp heeft gekozen voor de duurzame combinatie van Rhepanol dakbedekking en zonnepanelen.

Lees hier waarom
 
 

Mag u uw vloeren zomaar vervangen?

Hoewel u eigenaar bent, dan wil dat nog niet zeggen dat u geen rekening hoeft te houden met andere appartementseigenaren in het hetzelfde gebouw. Met name de vloeren leveren nog wel eens onenigheid op.

Lees verder
 
 
 
 

Gedeelde deuren hygiënisch openen

CAME heeft een sensor ontwikkeld die deuren opent door er gewoon met uw hand langs te zwaaien, of met de bluetooth verbinding van uw telefoon.

Zo werkt het
 
 

Uw liftcabine virusvrij

Optimale reiniging van virussen in uw liftcabine: CARe! CARe is een professioneel systeem bestaande uit twee technologieën (lucht en licht) met gecertificeerde producten voor het reinigen van liftcabines binnen enkele minuten.

Ontdek er meer over
 
 

Galerij- of balkonvloer antislip

Een galerij- of balkonvloer bestaande uit antislip kunststoftegels: deze kliktegels legt u gewoon zelf. De vloer kunt u bovendien altijd weer meenemen.

Bekijk de voordelen
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN