Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Asbest in tuin naast appartementencomplex

Is de veroorzaker aansprakelijk?

 
 

Gratis Quickscan!

Bent u benieuwd of de hoogte van uw huidig verzekerde herbouwwaarde toereikend is? Zo ja, dan kunt u gebruikmaken van de gratis Quickscan van FH Taxaties.

Lees er meer over
 
 

Gorter dakluik op parel van Moerwijk

Parel Moerwijk is met haar 269 duurzame woningen daadwerkelijk een parel in het ruim en groen opgezette Haagse Moerwijk-Oost. Op één van de woonblokken wordt het RHT-dakluik van Gorter toegepast.

Meer weten?
 
 

Met infrarood verwarmen

In een appartementencomplex in Malden werden alle ruim bemeten appartementen voorheen verwarmd middels luchtverwarming. Alweer enkele jaren wordt er in elke ruimte naar volle tevredenheid comfortabel verwarmd met het paneel van Maxxinno.

Zo werkt het
 
 
 
 

Prefab balkons

Samen met u kijkt Balco naar de behoefte en omstandigheden en bepalen ze wat het beste bij uw gebouw en balkon past. Zowel qua materiaalkeuze als qua uiterlijk.

Benieuwd naar referentieprojecten?
 
 

Zonnepanelen én nieuw dak

Een zonnepanelen-installateur die nauw samenwerkt met een dakdekker. Allicht Electrotechniek en Roofwatcher zagen hier de voordelen wel van in en hebben inmiddels al verschillende VvE's geholpen.

Wij spraken Herman van den Berg van Allicht
 
 

Appartement kopen

Het kopen van een nieuw appartement is altijd spannend: of het nou uw eerste of woning is of niet. Als het goed is, wordt het appartement per slot van rekening uw nieuwe thuis.

Pas op voor deze 5 valkuilen
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN