Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Duurzame energiebesparing én stijging van gebouwwaarde voor VvE’s

Duurzame onderhoudsoplossingen die bijdragen aan een beter milieu, extra wooncomfort en een betere gezondheid: dat wil toch iedereen?

 
 

Slimme keuzes maken voor verlichting

Bewoners, klanten en patiënten hebben zo hun verwachtingen. De Nederlandse en Europese overheid legt regels op. En zelf heb je ook ambitie: je wilt besparen op de energierekening en onderhoud van verlichting efficiënt aanpakken.

Maak uw slimme keuze
 
 

Van ambachtsschool naar woongebouw

Na bijna 100 jaar van onderwijs, is het nu mogelijk om te wonen in bijvoorbeeld het voormalige technieklokaal of kooklokaal. De Meester is namelijk een unieke transformatie ondergaan: van een voormalige ambachtsschool naar een woongebouw.

Mee info
 
 

VVE DE DOMMEL BOXTEL

INDIVIDUELE KANALEN RENOVATIE

Lees verder
 
 
 
 

Van tl-balken naar state-of-the-art LED

Een exit voor TL-verlichting. In Europa worden nieuwe regels gemaakt die TL-verlichting vanaf 2023 verbieden. Ook in de parkeergarage van winkelcentrum De Mare in Alkmaar kwam TL-verlichting op de agenda.

Tl buis vervangen >
 
 

Metalura balkonbeglazing

Elke dag genieten van mooi uitzicht op de omgeving? Een balkon komt nog beter tot zijn recht als u er gebruik van kan maken wanneer u dat wilt. Daarom heeft Metalura vier typen balkonbeglazing ontwikkeld.

Op balkon zitten
 
 

Balkonrenovatie wooncomplex Zuidland

In opdracht van de woningstichting en het vastgoedonderhoudsbedrijf zijn aan de Burgemeester H. van Geestlaan in Zuidland alle balkons van de bovenste woonlaag gerenoveerd.

Meer Info
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN