Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Het vervangen van het rookgasafvoerkanaal en hoe dit te financieren

Het rookgasafvoerkanaal in uw pand zal periodiek vervangen moeten worden. Als dit kanaal een gemeenschappelijke afvoer is in uw gebouw, is de vervanging ervan de verantwoordelijkheid van de VvE.

 
 

KOK Assurantiën ontzorgt

Wilt u als VvE beheerder alles onder 1 dak op het gebied van verzekeringen? Wij van KOK Assurantiën ontzorgen u op een voordelige manier. Advies, offerte aanvraag, polis-opmaak, schadebehandeling en afwikkeling.

Lees verder
 
 

Lift vervangen

Als liften over een langere periode intensief zijn gebruikt of simpelweg al aardig op leeftijd zijn, raken ze op een gegeven moment aan het eind van hun

Aan vervanging toe
 
 

Polygon is de expert in vochtbeheersing

Zilvervisjes in huis komen steeds vaker voor. Hoewel er een aantal bestrijdingsmiddelen op de markt zijn is dit hardnekkige probleem hier niet mee opgelost.

Kijk verder
 
 
 
 

IKO flexia - balkonsystemen

IKO Flexia heeft diverse vloeibare systemen om uw balkon te renoveren. Of het nu gaat om een nieuwe toplaag of een volledig nieuw systeem, IKO heeft het in huis.

Lees verder
 
 

3 woorden; Beheer, Beheer & Beheer

De vraag van de meeste VVE's bestaat niet uit hoeveel, hoe snel, wat, wanneer etc. Nee de vraag van de VVE is: “Hoe gaat het met het beheer? En ook woningcorporaties hebben een dergelijke vraag. Lees het artikel

Meer weten
 
 

Rhepanol dakbedekking

Rhepanol® wordt al meer dan 80 jaar toegepast op daken, er zijn wereldwijd 100 miljoen vierkante meters daken bekleed met Rhepanol®.

Wat betekent dat voor ons
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN