Word abonnee en profiteer van onze VvE Helpdesk en Kennisbank
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE vraag

Ongeval werknemer aannemer
Is de VvE aansprakelijk?

 
 

10 tips om een inbraak te voorkomen

Ieder jaar vinden er gemiddeld 65.000 inbraken plaats. Ben jij benieuwd hoe je er nog meer voor kunt zorgen dat inbrekers jouw woning overslaan wanneer zij op pad gaan?

Hier volgen 10 tips
 
 

Last van gladde vlonderplanken?

Simpel anti-slip en/of vuil en spatwaterdicht maken? Zonder gebruik te maken van schroeven, kit, coating of lijm? En in alle seizoenen te plaatsen?

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Waterontharder voor uw VvE

Samen met uw medebewoners een waterontharder kopen: een excellent idee! Zo geniet elke bewoner van de voordelen van zacht water. Delta waterontharders werken zonder stroom en zijn eenvoudig te plaatsen.

Lees meer
 
 

Slimme sleutels

Mechanische sleutels zorgen voor hoge kosten en een lage veiligheid wanneer bewoners sleutels verliezen. Vervang uw cilinder(s) voor de slimme SALTO Neo SKG*** en geef bewoners een digitale tag of sleutel op de smartphone.

Zo werkt het
 
 

Neemt u winterbanden?

De belangrijkste oorzaak van auto-ongevallen tijdens de winter is de slechte voorbereiding op slecht weer. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht, maar wel aan te raden. Hetzelfde geldt voor het opstellen van een MJOP van een VvE.

Lees verder
 
 

ABS Bliksembeveiliging

Naast het adviseren, ontwerpen en installeren van aardingvoorzieningen en bliksembeveili- gingsinstallaties worden er door ABS Nederland ook periodiek inspecties uitgevoerd en onderhoud gepleegd.

Lees er alles over
 
 
CONTACT l OVERZICHT